Titán gyűrű

Titán gyűrű - studioprogress.hu

Posztmodern korunkban szinte minden elérhetővé vált, különleges és drága high-tech eljárások és anyagok váltak hozzáférhetőbbé, így van ez a titánnal is.

Ötvösként mindig a kísérletező attitűd jellemzett, haladó szellemű kihívást jelentett, hogy alaposan megismerkedjek ezzel a speciális anyaggal.

Rendkívül nehéz megmunkálhatósága különleges technológiákat és szaktudást követel.

Viszonzásul sok előnyös és különleges tulajdonsággal rendelkező titán gyűrű születik.

Azért a gyűrűt említettem, mert számomra ékszerként ez az első tárgytípus ami alkotásra késztet, és tapasztalatom szerint legtöbben erre gondolnak elsőként, mint ékszer.

A titán gyűrű első különleges tulajdonsága az, hogy meglepően könnyű kicsi sűrűsége miatt.

Titán gyűrű - studioprogress.hu

Titán gyűrű

Előnyös lehet ez azok számára akik vagy nem hordtak eddig gyűrűt, vagy azért nem viseltek mert nehéznek, zavarónak találták. Párok férfi tagja szokott ebben a cipőben járni a karikagyűrűk megrendelésekor, nekik ideális megoldás lehet.

A titánból készült gyűrű második különleges tulajdonsága nagy keménysége, a nemesfémekhez képest jelentősen strapabíróbb, karcállóbb, az élek formák még évek múltán is határozottak maradnak mindennapi hordás mellett is.

Harmadik rendkívül hasznos és különleges tulajdonsága, az hogy abszolút antiallergén, sőt szövetbarát, így mindenféle fémallergiával küzdők is gond nélkül hordhatják.

Jellegzetes sötét, enyhén barnás tónusú szürke színe van ennek az alapanyagnak.

Megjelenésében, színében, csillogásában, matt felületében egyértelműen konkurál a nemesfémekkel.

A titán gyűrű emellett költséghatékony megoldás tud lenni, mert egy átlagos karikagyűrű vonatkozásában szolidabb árat képvisel mintha aranyból készülne.

Izgalmas lehet azok számára akik nyitottak a modern, formatervezet tárgykultúra iránt, hiszen a design egyik különleges alapanyaga.

Alkalmas lehet arra, persze megfelelő szaktudás mellett, hogy drágakövet foglaljunk bele így akár eljegyzési gyűrűként is szerepelhet ez a különleges gyűrű.

A titán gyűrű esetében még egy különleges lehetőség kínálkozik.

Egy speciális high-tech eljárás során extrém keménységű, karc és kopásálló színes bevonat hozható létre a felületén. Így mód nyílik fekete titán gyűrű készítésére. Elérhető még egyebek mellett az aranysárga és a világoskék szín.

Titán gyűrű - studioprogress.hu

Titán gyűrű

És persze a színezett alkatrészek kombinálhatók nemesacél, arany vagy egyéb más anyagú elemekkel, így különleges variációk születhetnek.

Mind ezek ismeretében, ha valaki úgy dönt, hogy a titán gyűrű a választása első lépéseként felveszi velünk a kapcsolatot a menyhartrichard@gmail.com címen vagy a 06 70 262 9229 telefonszámon, és néhány mondatban vázolja, hogy mi az elképzelés. Sokat segíthetnek a webes felületeinkről elküldött fotók, inspirációként.

A tervezésnél mi van a gondolati fókuszpontban, anyaghasználat tekintetében a titánon kívül más fém szóba jön-e, milyen színekben gondolkodunk, drágaköveket használunk-e?

És még sok más kérdés vetődhet fel.

Természetesen ezután a személyes találkozó alkalmával, a felmerült kérdések mellett igyekszem minden részletet tisztázni és elmondok minden lehetőséget a gyűrűvel kapcsolatban.

A legkülönlegesebb igényre is törekszünk megoldást kínálni.