Hibák karikagyűrű vásárlásakor - studioprogress.hu

Karikagyűrű vásárlás – a legsúlyosabb hibák

Házasságkötés előtt az egyik legfontosabb feladat a karikagyűrű beszerzése, hiszen ez lesz az az “emlék” az esküvőről, amit életetek végéig hordani fogtok. Nem mindegy tehát, hogy milyen ékszert választotok. Sajnos egyre többször jönnek hozzánk párok, vagy akár már házaspárok, akik pórul jártak karikagyűrű vásárláskor.

Mitől lesz tökéletes az eljegyzési gyűrű - studioprogress.hu

Mitől lesz tökéletes az eljegyzési gyűrű?

A boldog házasság nulladik lépése a megfelelő leánykérés, aminek a legfontosabb eszköze az eljegyzési gyűrű. Ha tehát úgy döntöttél, megkéred kedvesed kezét, szerezned kell egy ideális lánykérő gyűrűt. A sors fintora, hogy pont a férfiakra hárul ez a feladat, hiszen a többség köztudottan nincs otthon az ékszerek vásárlásában.

Ékszerek éjszakája a studio progress-ben - studioprogress.hu.jpg

Ékszerek Éjszakája a Studio Progress-ben

Az Ékszerek Éjszakája keretén belül november 13-án délutántól egészen éjfélig tárt ajtókkal várta a dizájn ékszerek iránt érdeklődőket összesen 28 helyszín Budapesten, köztük mi is a Studio Progress-ben. Mint sokan tudjátok, a stúdiónk nem csupán kiállítótér, ahol az ékszereket lehet megcsodálni, hanem egy légtérben van a műhellyel, ahol a tárgyak készülnek.

Egyedi ékszer ára - studioprogress.hu

Mi határozza meg az egyedi ékszerek árát?

Míg furcsamód a nyugati országokban egyedi ékszer, dizájnékszer esetén a túl alacsony árak miatt rökönyödnek meg (mondván, ha ilyen olcsó, biztos nem is kézzel készült, nem is egyedi, hanem Kínában, Indiában, stb tonnaszámra készül).

hogyan készült szelvényes nemesacél karikagyűrű - studioprogress.hu

Szelvényes nemesacél karikagyűrű készítése – képes bemutató

Manapság egyre több pár gondolja úgy, hogy a hagyományos karikagyűrűk helyett valami igazán egyedire, izgalmasra vágyik. Így érezte az a szerelmespár (ma már házaspár), akiknek ez a figyelemreméltó nemesacél karikagyűrű készült.

karikagyűrű árak alakulása - studioprogress.hu_

Karikagyűrű árak meghatározása

A karikagyűrű az egyetlen olyan “kelléke” az esküvőnek, amit legjobb esetben életed végéig viselni fogsz. Ennek ellenére sok szerelmespár számára nagyon is fontos tényező az ár, hiszen rengeteg kiadással jár a lagzi. Az egyedi karikagyűrű árak elég sok mindentől függenek, cikkünkben nagyon tömören megmutatjuk, min múlik, hogy mennyibe kerül a jegygyűrű.

ezüst tisztitása otthoni módszerekkel - studioprogress.hu

Ezüst tisztítása otthoni módszerekkel

Bár többnyire arany, acél és titán ékszereket készítünk, a stúdió polcain is megtalálhatók ezüst ékszerek, valamint a népszerű fémberakásos karikagyűrűink jelentős részében az acél társa az ezüst. Bár az ezüst tisztítása egy ötvös műhelyben nagyon gyorsan és könnyen megoldható, mégis ismerünk számos olyan praktikát, amiket alkalmazva az ezüst ékszer tisztítása otthon is könnyedén elvégezhető.

acél karikagyűrű fémberakásos - studioprogress.hu

7 érv a nemesacél karikagyűrű mellett

Míg 10 éve sokak számára furcsa látvány volt a nemesacél karikagyűrű, ma már teljesen elfogadott alapanyag az acél a karikagyűrű készítésben is. Hazánkban maréknyi ötvös képes és hajlandó nemesacéllal dolgozni, nem véletlen, hiszen a megmunkálása sokkal-sokkal idő, energia és technológia igényesebb, mint az egyéb alapanyagokból készülő ékszereknek.

Karikagyűrű történelem - studioprogress.hu

Karikagyűrű történelem

Mióta ajándékoz a szerelmespár gyűrűt egymásnak? Miért épp a gyűrűsujjunk a gyűrűs ujjunk? Egy kis karikagyűrű történelem órára invitálunk cikkünkben. Magyarországon és több európai országban is izgalmas múltra tekint vissza a szerelmi gyűrűk, ezeken belül is a karikagyűrűk viselése. Többezer éves sírokból kerültek elő karikagyűrűk, tudjuk, hogy az ókori rómaiak is aranygyűrűvel pecsételték meg egybekelésüket.

stúdió megnyitása - studio progress

Stúdió megnyitó

Hosszas, körülbelül egy éves készülődést követően megnyílt a Studio Progress a Futó utcában. 2013 tavaszán kezdődött a Stúdió története, amikor elhatároztuk, hogy létrehozunk egy látványműhelyt, ahol nem csupán öröm dolgozni, de az ékszereket is megfelelő körülmények között tudjuk megmutatni a nagyközönségnek.