Férfi gyűrű fekete bevonatolt nemesacélból - studioprogress.hu

Egy barátnő megajándékozása, a nemesacél gyűrű története

Mindannyian ismerjük azt a tézist, miszerint adni jó, de kapni is. Mindkettő esetében el van rejtve egy kellemes érzés. Én személy szerint mindkettőt szeretem. Ha adok, örömöt szerzek, ha kapok, nekem kedveskedik valaki. Pontosan így tettem én is.

Eljegyzési gyűrű fehéraranyból gyémánttal - studioprogress.hu

Gyémánt eljegyzési gyűrű, az örök hűség záloga

Hazudnék, ha azt mondanám, a női nem képviselőjeként megvetem a minőséget és a luxust. Ellenkezőleg. Kimondottan kedvelem. Talán ezzel is magyarázható, hogy egy boltban, egy házaspár kezein megpillantva a gyémánt eljegyzési gyűrűt, egy életre lenyűgözött.

Egy fesztivál volt, eljegyzési gyűrű lett belőle

Nyitott, barátkozó, társasági ember vagyok. Ezt mondják rólam barátaim és alátámasztja ezt életem is. Mindent szeretek, ami jó. Egészen egyszerűen, nagy kanállal eszem és élvezem az életet. Én bizony soha nem voltam rest elindulni egyedül az ország bármely pontján tartott fesztiválra.

A féltett, elvesztett, de újra pótolt nemesacél karikagyűrű története

Minden, ami tárgy, elveszíthető. Még ha úgy gondoljuk, hogy nem, ez akkor is bekövetkezhet. Sajnos, esetemben is megtörtént.

A több évtizede viselt gyémánt eljegyzési gyűrű és az észrevétlen nevelő hatás

Hogy erre a kérdésre válaszoljak, hosszú fejezeteket kell visszalapoznom életemben. Amikor párom előállt azzal az ötlettel, hogy ő gyémánt eljegyzési gyűrűt szeretne, előbb azt gondoltam, kiszállok a kapcsolatból.

Nemesacél karikagyűrű szelvényes, mozgó kialakítással (1) - studioprogress.hu

Az egyedi karikagyűrű és a maximális figyelmesség

Őszintén mondom, soha nem voltam az a személy, aki ékszereket visel. Mivel hölgyből vagyok, nem mondhatom, hogy nem vagyok a gyűrűk ura.

Nemesacél karikagyűrű ezüst fémberakással (1) - studioprogress.hu

A nemesacél karikagyűrű jótékony tulajdonságai.

Valahogy a rosszul berögzült kép villan elénk, ha az acél szót halljuk. Lássuk be, ha valaki megemlíti ezt fém nevet, egyből az öntöde súlyos, emelőszerkezetes képe ugrik be, izzó kemencével, és a kovácsmesterrel a háttérben.

Mit jelképez az egyedi karikagyűrű?

Akkor beszéljünk az élet nagy változásait hozó döntésről. Az egyedi karikagyűrű kiválasztása nemcsak a férfi feladata. A karikagyűrű pár már az első közös döntések közé tartozik. A közös jövő legelső és legfontosabb közös tárgya.

Egyedi eljegyzési gyűrű

Az első találkozás során, ha a vevőm az egyedi eljegyzési gyűrű mellett dönt, egy nagyobb lélegzetvételű megrendelői megbeszélésbe kezdünk. Erre azért van szükség, hogy a matematika által is legerősebb, legbiztosabb alakzatot a háromszöget tekintve mindenképpen, egy minden igényt kielégítő végeredmény szülessen.

Hibák karikagyűrű vásárlásakor - studioprogress.hu

Karikagyűrű vásárlás – a legsúlyosabb hibák

Házasságkötés előtt az egyik legfontosabb feladat a karikagyűrű beszerzése, hiszen ez lesz az az “emlék” az esküvőről, amit életetek végéig hordani fogtok. Nem mindegy tehát, hogy milyen ékszert választotok. Sajnos egyre többször jönnek hozzánk párok, vagy akár már házaspárok, akik pórul jártak karikagyűrű vásárláskor.