Karikagyűrű

acél karikagyűrű fémberakásos - studioprogress.hu

Hamarosan összeházasodtok és még nincs meg az egyik legfontosabb, a karikagyűrű?

Az egyik legjobb helyen jársz, hiszen mi minden elképzelést meg tudunk valósítani, ami csak technikailag kivitelezhető. Igényes, egyedi tervezett karikagyűrűk ötvös iparművész készítőtől.

titán karikagyűrű arannyal - studioprogress.hu

Titán karikagyűrű arannyal

Közel 20 éve készítek és tervezek egyedi ékszereket, karikagyűrűket, eljegyzési gyűrűket és dizájnékszereket, melyeket hazánkban és külföldön is sokan megcsodálhatnak kiállításokon. Mielőtt azt gondolnád, hogy ezekkel a paraméterekkel biztosan rendkívül drágán dolgozunk, megnyugtatlak, nem így van. Áraink kialakítása során nem csak ezek  játszanak szerepet. Az a célunk, hogy igényes ékszereink sokak számára elérhetőek legyenek.

Tőlünk nem fogsz ferdén, rosszul befoglalt kővel rendelkező ékszert venni. A kövek nem potyognak ki, a gyűrű nem fog eldeformálódni és nem tartalmaz rejtett hibákat.

Kifogástalan minőségben dolgozunk sok-sok kedves megrendelőnk elégedettségére. Hisszük, hogy a minőség nem ár kérdése: az igényességen múlik.

Alacsonyabb áron kapható ékszereink készítésekor is teljes mértékben ügyelünk a részletekre, minden esetben maximalista hozzáállással látunk neki egy-egy feladatnak.

Mi nem ékszereket gyártunk, hanem álmokat váltunk valóra.

Akik minket kérnek fel ékszerük megtervezésére és elkészítésére,legyen az karikagyűrű, eljegyzési gyűrű, mandzsetta gomb, bármi- úgy dolgozunk, hogy a végeredmény a legtökéletesebb legyen. Pontosan tükrözze az ékszer viselője személyiségét, elképzeléseit.

Sokan azt gondolják, hogy egy egyedi karikagyűrű ára lényegesen magasabb árú az ékszerüzletekben kapható tömegtermékekénél, pedig ez sok esetben nem így van.

szelvényesgyűrű - studioprogress.hu

Szelvényesgyűrű

Áraink meghatározásakor fontos szempont nekünk is, hogy mindkét fél elégedett legyen. Ha például van egy kívánt fazon, de annak túl magas lenne a költsége számotokra, megkeressük a megoldást, például módosítjuk az eredeti tervhez képest, hogy kevesebb arany kerüljön bele, vagy a kövek méretének csökkentésével érünk el árcsökkenést.

Nekünk az a célunk, hogy Ti elégedettek legyetek minden tekintetben. 🙂

Arany, platina, titán, nemesacél… Bármilyen anyagból elkészítjük álmaitok karikagyűrűjét. Nem csak fémek, hanem egyéb alapanyagok felhasználásában is nagy rutinunk van. Fa, kő, műanyag, műgyanta, különleges high-tech bevonatolások, és még sorolhatnánk.

Napi szinten használunk tárgy-,ékszertervező szoftvereket, a terveket „renderelt”, esztétikus  képeken tudjuk prezentálni.

Nálunk tényleg csak a képzelet szab határt az elkészülő ékszernek.

Érdemes minket akkor megkeresni, ha már legalább halvány elképzelésetek van álmaitok gyűrűjéről. Ha nincs teljesen egyedi, konkrét tervetek, javasoljuk, hogy a inspirálódjatok bárhonnan és a mi weboldalunkon, facebook oldalunkon is nézzetek szét. Ha találtok gondolat ébresztő,  irányvonalat kijelölő ékszert, ami tetszik, azon tudunk módosítani minden tekintetben.

A lényeg, hogy a személyes megbeszélésen már legyen egy halvány elképzelés, igény, ami alapján el tudunk indulni közösen a tervezésben.

De olyan is elő szokott fordulni, hogy pont fordítva közelítjük meg a kérdést, elmondjátok, hogy nagyjából mennyit szántok a két gyűrűre és az alapján megbeszéljük, hogy mi fér bele (milyen anyagok, kövek, extrák).

Ha kérdésetek van, vagy szeretnétek időpontot egyeztetni személyes találkozóra, keressetek minket elérhetőségeinken.