Gyémánt eljegyzési gyűrű - studioprogress.hu

Mit jelent az a bizonyos briliáns kő az eljegyzési gyűrűben?

Ha szeretné lenyűgözni a kedvesét a gyűrűk királynője a gyémánt eljegyzési gyűrű. A tradicionális ékszer típusok közül ezek a legkedveltebbek. Természetesen nem ok nélkül. A gyémánt, mint drágakő a földkerekség legpompásabb kincse. Nem karcolódik, és nem kopik, ragyogása hosszú évek múltával is ugyanolyan töretlen, mint a szerelmüké. Pont ezt jelképezi a gyémánt eljegyzési gyűrű. Az örökké tartó szerelmet, a törhetetlen, sérthetetlen szépség képében.

Az egyköves eljegyzési gyűrűktől, a többköves darabokig.

A gyémántok a mai piacon számos választási lehetőséggel kecsegtetnek minket. Ma már nem kizárólagosan fehér gyémántot lehet választani, bár kétség kívül ez a típus a legtisztább, legértékesebb a gyémántok közül. A gyémánt eljegyzési gyűrűk általában egy követ – briliáns (kerek) formára csiszolt ékkövet – tartalmaznak, ami a gyűrű tetején helyezkedik el. Kiemelkedve, felerősítve a nemesacél, vagy arany, fehérarany gyűrű szépségét. A leggyakoribb választás, hogy az eljegyzési gyűrű alapanyaga az arany, ami lehet sárga, fehér, de akár rose-gold színű is. Ami külföldön már nagy sikert aratott, az nálunk manapság kerül be a köztudatba. Ez pedig az, hogy ékszereink nemesacélból is készülhetnek már. De erről bővebben olvashatnak a nemesacél karikagyűrű elnevezésű oldalunkon.

A drágakő természetes szépségének fokozása, a gyémánt formálhatósága.

A kő formáját a csiszolás biztosítja, de nem kizárólag a hagyományos, gyémántformát tudunk biztosítani. Bemutatjuk a csiszolt gyémántjaink kínálatát, amikből biztosan tud ön is választani. Smaragd, azaz csapott sarkú téglalap formában, ovális, hegyes ovális, körte vagy csepp, de akár szív alakú követ is választhatnak. Az egyköves eljegyzési gyűrű mellett lehetőség van a több köves gyűrűk áttekintésére is.

Egy kő nem kő? Dehogynem, de ha szeretné, lehet több is. Az eljegyzési gyűrű többköves változatai.

Többköves gyűrűink a központi követ körül ölelő, apróbb kövekkel keretezve készülnek. De futhat a gyűrű ívében párhuzamosan is a drágakő sorunk. A megrendelőink számos típus közül választhatnak. Hogy mit üzen a gyémánt eljegyzési gyűrű? Az ékszer, amivel minden nap emlékeztetheti kedvesét, szerelmét, a szíve hölgyét, hogy ő az igazi. Mostantól és mindörökké.