Ékszerek Éjszakája a Studio Progress-ben

Ékszerek éjszakája a studio progress-ben - studioprogress.hu.jpg

Az Ékszerek Éjszakája keretén belül november 13-án délutántól egészen éjfélig tárt ajtókkal várta a dizájn ékszerek iránt érdeklődőket összesen 28 helyszín Budapesten, köztük mi is a Studio Progress-ben.
Mint sokan tudjátok, a stúdiónk nem csupán kiállítótér, ahol az ékszereket lehet megcsodálni, hanem egy légtérben van a műhellyel, ahol a tárgyak készülnek.

Milyen volt az Ékszerek Éjszakája a Studio Progressben?

Ékszerek éjszakája a studio progress-ben - studioprogress.hu.jpgAmellett, hogy egy ötvös műhely sok izgalmas látnivalóval bír, egy különlegességgel is készültünk nektek: lézerhegesztő gépünkkel acélgolyókból ékszert készíthettetek magatoknak. Természetesen ingyen.

Nagyon sokan eljöttetek, ami örömmel tölt el minket, köszönjük.
Továbbá nagyon örülünk annak, hogy az egészen fiataloktól, a középkorúakon át idősebbek is ellátogattak hozzánk (is), hogy megismerkedjenek a hazai dizájnékszerek világával.

Úgy látom, hazánkban egyre többen vannak, akiknek az ékszer szó hallatán nem a plázában kapható tömegbizsuk vagy a szintén nagyüzemben gyártott “klasszikus” ékszerek, öntött, cirkóniás gyűrűk jutnak az eszükbe, hanem olyan tárgyak, amik valóban ékíteni tudják viselőjüket. Kiemelik szépségüket, egyedivé varázsolnak, vagy éppen meghökkentenek.

Ékszerek éjszakája a studio progress-ben - studioprogress.hu.jpg

Titán gyűrű

Mi a Studio Progress-ben olyan ékszereket készítünk, melyek többségében mindennapos viseletre alkalmasak, akár egy farmerrel, akár kosztümmel is hordhatók. Nagy odafigyeléssel és maximalizmussal készítjük ékszereinket, hogy a lehető legjobbat nyújtsuk vevőinknek, legyen az egy 7ezer vagy akár 70ezer forintos ékszer. Mindenki megérdemli az odafigyelést és a gondos készítést.

Legközelebb a következő eseményeken találkozhatsz velünk:
WAMP: December 6-án a Millenáris B csarnokban (földszint, a mosdó és a lépcső környékén leszünk)
WAMP: December 13-án a Millenáris B csarnokban (galérián leszünk)
WAMP: December 20-án a Millenáris B csarnokban (galérián leszünk)

S végezetül íme néhány kép az Ékszerek Éjszakája Budapest 2015 a Studio Progress-ben: