Nemesacél karikagyűrű ujjlenyomattal - studioprogress.hu

Valahogy a rosszul berögzült kép villan elénk, ha az acél szót halljuk. Lássuk be, ha valaki megemlíti ezt fém nevet, egyből az öntöde súlyos, emelőszerkezetes képe ugrik be, izzó kemencével, és a kovácsmesterrel a háttérben. Legkevésbé egy magas fényű, a fehérarany szépségével vetekedő divatékszer jut eszünkbe. Hadd hökkentsem meg kedves érdeklődő!
Az általam kivitelezett nemesacél karikagyűrűk azon kívül, hogy esztétikailag a legszebbek közé tartoznak, mindemellett számtalan jótulajdonsággal is büszkélkedhetnek.

A nemesacél karikagyűrű jótékony tulajdonságai.

Valójában messze áll a hagyományos értelemben vett acéltól. Az anyaga nem más, mint egy magasminőségű fémötvözet, amit a mai orvostudomány is előszeretettel használ. Tudván, hogy az orvosi hipoallergén nemesacél semmiféle irritációt nem okoz, így legérzékenyebb bőrű megrendelőink elvárásainak is magas szinten megfelel. A nemesacél karikagyűrűvel a nászút sem fog váratlan fordulatot venni, hisz ez a fémötvözet nagyon tartós, a gyógyvizek és a sósvíz hatására sem rongálódik, nem zöldül be, nem rozsdásodik. Az ezüsttel ellentétben nem feketedik el. A nemesacél karikagyűrű valóban örökéletű ékszer. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a nemesacél ékszerek tartóssága egyedül álló. A fémötvözet szerkezetileg nagyon kemény, így évek múltával sem deformálódik. A barázdák, díszítő vésetek nem torzulnak, nem tompulnak. A fénye töretlen marad hosszú éveken keresztül. Valóban egy életre választott egyedi ékszer készülhet belőle, amely kérkedő csillogásával szemet gyönyörködtető darab lesz kedvese és az ön ujján is. A férfiak nem szokták olyan sűrűn cserélni az ékszereiket, mint a hölgyek, és ha karikagyűrűről van szó nem is szabad sem levenni, sem eltenni. A nemesacél karikagyűrű egy életen át hordható örök darab.

A férfias acél és a nőies ékkövek találkozása.

A nemesacél remekül felerősíti az ékkövek ragyogását, mindenképpen a látványosabb ékszerek kedvelőinek ajánlom. Most ezek után gondolom, nem számítanak arra a fordulatra, hogy ennyi kimagasló jótulajdonság mellett a nemesacél karikagyűrű ára viszont jellemzően nem éri el az arany árát. Kidolgozottságtól függően ár-érték arányban a legkedvezőbb árú ékszereim közt szerepel. Egyetlen esetben lehet szüksége egy újabb pár nemesacél karikagyűrűre, ha ne adja Isten elveszítené. Az egyetlen negatív tulajdonsága a nemesacél karikagyűrű esetében az az, hogy az acél keménysége miatt nem formázható újra. A méretezés egyetlen alkalommal kell, hogy méretpontos legyen, a tervezés során erre kiemelt figyelmet szentelek. Álmodjanak meg egy képet, majd üljünk le közösen és engedjék meg, hogy selyempárnán nyújthassam át önöknek a megálmodott örök emlék őrét, az önök egyedi nemesacél karikagyűrű párosát.