A nemesacél karikagyűrű elvesztése

Minden, ami tárgy, elveszíthető. Még ha úgy gondoljuk, hogy nem, ez akkor is bekövetkezhet. Sajnos, esetemben is megtörtént. Pontosan férjemmel és gyermekeimmel, egy jó hangulatú wellness hétvége kellős közepén. Nem szóltam, ám férjem, Tamás, sólyomszem. Nem tartott sokáig, észrevette, hogy valami hiányzik az ujjamról. Estig várt. Azt gondolta, csak valahová letettem a közösen, házasságunk alkalmára készíttetett nemesacél karikagyűrűmet. Este aztán hozzám fordult:

– Szívem, mi történt a nemesacél karikagyűrűddel? Délben még a kezeden láttam.

– Nem tudom. – hebegtem zavartan

– Nem tudod? Az, hogy lehet?

– Amikor lementünk a wellness részlegre, még meg volt – válaszoltam –, de amikor visszajöttünk, már nem volt az ujjamon. – fejeztem be gondolatomat

Tamás azonnal cselekedett. Lement és jelezte a wellness részleg karbantartójának az esetet. Ám sajnos, a gyűrűt ott tartózkodásunk idején – és azóta sem – találták meg. Nem estünk kétségbe. Tudtuk, még ha nem is lesz olcsó, akkor is csináltatnunk kell egy másikat.

A nemesacél karikagyűrű hihetetlen gyors formában történő pótlása

Szerencsénk volt. Alig, hogy haza értünk, rátaláltunk a Stúdió Progress Kft. tulajdonosára, Menyhárt Richárdra. Felvettük vele a kapcsolatot. Elmeséltük történetünket. Hogy lássuk az ő konstrukcióját, meghívott minket egy előadására. Pár perc és tudtuk, nemesacél karikagyűrűért a legjobb helyen járunk. Nem haboztunk sokáig. Hamarosan elkezdtük a közös tervezést és kivitelezést. Minden részletre odafigyelve, mindenben a mi igényeinkre szabva készült el új, nemesacél karikagyűrűnk kollekciója. Lenyűgöző volt és kevesebbe került, mint az aranygyűrű. Tudjuk, minden körülmények között viselhető, esztétikus kincset kaptunk a kezünkbe. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk Richárd munkáját és lenyűgöző szakértelmét. Gyors, pontos, precíz, de mindenre odafigyel. Minden tekintetben egyeztet minden megrendelőjével. Kizárólag kérésnek megfelelően dolgozik és csak minőséget ad ki a kezéből. Ha hibázik, átadás előtt korrigálja. És mind ezt a szakmában rövidnek számító határidővel kivitelezi. Érdemes tehát őt megkeresni és az első megrendelést követően, ha ékszerről van szó, a kapcsolatot folyamatosan vele fenntartani! Nem okoz csalódást. Ezt esetünk is mutatja!